top of page
PNP_2.png

Olemme kieli- ja kansainvälistymiskoulusten asiantuntija. Yksilöllisesti suunnitellut ja joustavasti toteutetut koulutuksemme tukevat toimintaanne parhaalla mahdollisella tavalla.

Henkilöstön kouluttaminen on yrityksille aina investointi, joka vaatii aikaa, voimavaroja ja taloudellista panostusta. Tehokkain tapa tukea ja kehittää yrityksen kansainvälistä liiketoimintaa, lisätä markkinaosuutta ja sitä kautta liikevaihtoa on henkilöstösi osaamisesta huolehtiminen.

Oikein kohdistetulla, suunnitellulla ja toteutetulla henkilöstökoulutuksella on lähes poikkeuksetta pitkäkestoinen positiivinen vaikutus niin henkilöstön kuin koko yrityksenkin toimintaan.

Koulutusyhteistyö kanssamme on erinomainen sijoitus tulevaisuuteen!

KOULUTUS JA VALMENNUS

Valmennuksemme toteutetaan pienryhmissä valitsemasi pituisena sinulle sopivana ajankohtana.

Unohda perinteinen pänttääminen. Ryhmävalmennuksemme ovat aktivoivia, kouluttajiemme luoma motivoiva ja rento ilmapiiri synnyttää suotuisat olosuhteet oppimiselle. Koulutus keskittyy oikeisiin, työssäsi tarvitsemiin taitoihin ja tilanteisiin. Yksilöllinen palaute antaa mahdollisuuden puuttua ongelmakohtiin, taitosi ja sen mukana rohkeutesi käyttää kieltä kasvavat.

VALMENNUS RYHMILLE

valmennus ryhmille

HENKILÖVALMENNUS

Henkilövalmennus on erinomainen valinta niin kiireiselle yrittäjälle kuin yrityksen/organisaation avainhenkilölle. Joustavalla aikataululla toteutetuissa valmennuksissa asiakas saa kouluttajan jakamattoman huomion.

Koulutuksessa voidaan myös valmentautua tiettyä tilaisuutta varten kuten esimerkiksi messut, yritys- ja tuote-esittelyt, liikeneuvottelut, jne.

Ainutlaatuiseksi koulutuksen tekee asiakkaan ja kouluttajan välille syntyvä luottamuksellinen suhde. Eräät pitkäaikaisimmista asiakassuhteistamme ovat henkilövalmennuksia, joissa asiakkaan saama hyöty on koettu niin suureksi, että valmennus on säännöllisesti jatkunut vuodesta toiseen.

Työtä koskevien asioiden läpikäynti luotettavan ulkopuolisen valmentajan kanssa vieraalla kielellä ei paranna ainoastaan kielitaitoa vaan toimii erinomaisesti myös tilaisuutena tuulettaa ja päivittää omia ajatuksia.

henkilovalmennus

PNP TEHOA VIENTIIN

VIENTIKULUT VIENTULOKSI! 

TUTUSTU MEIHIN JA HUOMAAT, ETTÄ YHTEISTYÖ KANSSAMME ON ERINOMAINEN SIJOITUS YRITYKSESI TULEVAISUUTEEN.

 1. Oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita

 2. Selvitetään ja ymmärretään

  • kuka asiakkaasi on

  • mitkä ovat hänen tarpeet, odotukset ja toiveet

 3. Myydään sitä, mistä asiakas on valmis ja halukas maksamaan

 

Miksi meidät Vientikumppaniksi? 
 

 • Helpottamme matkaasi kansainvälisille markkinoille

 • Annamme uutta osaamista ja aktiivisuutta myyntitoimiin

 • Saat tehokkaampaa kansainvälistä myyntiä

 • Saat selkeän toimintamallin vientitoimiisi

 • Osaat luoda positiivista mielikuvaa asiakkaidesi suuntaan

 • Saat käytännönläheistä osaamista, josta iloa ja hyötyä vuosiksi eteenpäin

 • Yrityksesi myyntihenkilöstön kehittyminen

 • Myynnin lisääminen ulkomailla

 • Kasvavaa liikevaihtoa

Tehoa vientin
bottom of page